matilda..

image30

sötnosen ovan åkte precis hon har vatt här en stund för jag ville testa en ny frissa,
så då var hon snäll och ställde upp.
bilden är inte från idag uten det kommer mer bilder sen när hon skickat dom från sin kamera.
blev faktist riktigt snyggt.
sedan sminkade jag henne lite med och hon blev faktist hel nöjd.
så lyckat, skulle velat kunna göra sådant på mig själv.
tyvärr så går det nte.
hörs sen C'ya. ♥

mig själv ?


känns som hela mitt liv har vändts upp och ner denna veckan.
antingen är jag jätte deprimerad eller så är jag jätte positiv.
men tur som det är så har jag och Matilda börjat hitta tillbaka till
det som vi hade innan, jag gillar att vara i din närhet det händer alltid någonting,
det är det jag behöver nu.




Men aldrig, aldrig att jag
Tänker låta något ont
Hända dig, jag håller dig hårt
Tätt intill mig genom regn och blåst som
Alltid, alltid att jag
Kommer vaka över dig
Genom mörkret jag leder dig

vart finns den jag en gång var, vart finns den jonna.
ängla säg mig vart har du gjort av henne. finns hon längre kvar ?
ängla ♥

fika med josse och matilda.

dagen idag började med att jag var på sjukan först och tog massa prover med min allergi och så. sedan så drog jag till skolan, träffade dom andra girlsen. kemi, franska usch vad tråkigt men plötsligt så avbröts franskan vi gick alla ner i gympa salen för att kolla på när fronda var på skolan och träffade max och john som är jätte duktiga på att dansa, så dom skulle lära fronda. gick väl sådär. reportrar från blt var där och intervjuade några. därefter var det lunch som vi hoppade. vi satte oss istället på torget och umgick lite, spelade kort och pratade. svenska stod näst på tur på schemat och lite skräck fyllda gick ammie och jag ner till svenskan och satte oss. vi håller på med nationella proven och det muntliga. och självklart så är det mitt och ammies namn hon ropar upp efter vi fått höra texten. skit nervösa var vi och det gick väl inte perfa men klar godkänt. och dagens stora moment matte provet som väntade. det vra faktist inte så svårt när man väl fick det.

jag mötte josse ute på skolgården och matilda kom och mötte oss när hon slutat, vi tog oss in till stan. där vi började med en fika på 3g, blev kladdkaka grädde och en loka. mysigt att bara umgås och prata med er tjejer. josse skulle till tandläkaren vid halv 4 men vi följde med. väntade en stund sedan drog vi ut en snabbis på stan.
dom tog bussen hem och jag gick hem till mig. åt lite och sedan bestämde jag mig för att jag måste ta tag i träningen och motionen lite igen, det försvunnit nu för ett tag. men det ska det bli ädring på. så jag tog en timmes lång promenad i sällskap med ipoden.
su sitter jag här och har kollat på tv och ska fortsätta med det för nu börjar efterlyst.
C'ya.  Jonna. ♥


promenad

precis hemkommen från en lång och skön promenad i mörkret. detta behövde jag verkligen. få vara helt själv en stund och bara fundera. välbehövligt för mig själv.
tv kväll, ikväll massa bra program. börjar med sjukhuset och sedan du är vad du äter och till sist avslutas det med efterlyst. men nu ska jag plugga lite, kommer mer om dagen i ett senare inlägg. C'ya  ♥

i skolan

sitter i datasalen och jobbar med u-land, tråkigt som satan. trött som ett as är jag. skriver mer när jag kommer hem. måste fortsätta arbeta nu. C'ya ♥

björn gustavsson

han piggar upp stämningen:

depprimerande

ja gud, vilken dag. vi hade ju sovmorgon började vid 12.20. när jag vid halv 11 rullar upp parsiennerna på rummet så ser jag att regnet bara öser ner & att det nästintill blåser storm ute. så jag sket i att göra iordning hårt. men det har sett förjävligt ut hela dagen. men i skolan hände det inget speciellt mer än att jag blev super arg på min engelska/franska lärare som suger på det han gör och vetkligen inte kan konsten att lära ut. efter skolan följde jag med matilda hem för vi skulle plugga eftersom vi båda har matte prov på torsdag. det gick bra tycker jag allt blev plugg och massa skvaller och nya idéer. vi har nu kommit på att vi ska åka på festival tillsammans i sommar. hade vatt jätt skoj. också bestämmde vi att vi imon skulle ta en snabbis på stan för att köpa biljetter till vår modevisningen i mars.

ja juste innan vi tog bussen till skolan så gick jag och ammie en runda på stan, blev en ny foundation som jag var i akut behov av även en söt liten tröja från cubus. bild kanske kommer imon. men nu ska jag plugga lite till innan gynning börjar. C'ya  ♥

bild från dagen:
image29

god morgon

man får väl börja dagen med att säga god morgon, brukar bli trevligast så ;).
iallafall började jag dagen vid 9 tiden då klockan ringde, som ni kanske läst innan så har vi sovmorgon tills 12.20 idag, så skönt så det finns inte ord. så när jag steg upp så hade mamma ställt fram frallor till mig innan hon gick och la sig (hon har jobbat i natt) det var smaskens. läste tidningen med, det vra en tjock tidning idag med bilaga inför melodifestivalen, ganska kul att läsa vad dom tror om sina chanser och så. blev även ett härligt bad, innan jag nu håller på att göra mig iordnig.
och eftersom det inte blev stan igår så blir det det i dag, med matildusen :).
måste checka nya kläder, måste måste. jag har typ inga kläder alls. ett par jeans hade varit bra om jag hittat men har jätte svårt för jeans, det är svårt att få, bra passform, storlek, modell och rätt pris på samma byxor. men eftersom jag kollat i typ alla affärer i hela karlskrona (vilket inte är så många) så känner jag mig inte så hopp full.
men vi hörs ikväll C'ya. Jonna ♥


hemma igen, sovdax.

japp nu är jag hemma igen, efter dagens barnpassning. han är för go min lilla skit unge. iallfall när anna kom hem vid halv 1 så skjutsade hon mig hem hit och nu sitter jag här. har även hunnit med att plugga lite medans han sov. men god natt på er. vi har sov morgon imon jippie :) Jonna ♥

egopix
image27

kemi lektion på wämö skolan
image28

ändrade planer för dagen.

ja dagen blev inte riktigt som man tänkt sig, för idag när jag var i skolan så fick jag ett sms ifrån anna. som undrade om jag kunde ta neo. och självklart gör jag allt för att hjälpa till. så vid 4 hämtade jag honom på dagis istället för att gå på stan om jag annars bestämmt. så nu hinner jag inte skriva så mycket för måste ta honom kanske skriver mer ikväll när jag kommer hem, ♥

trött ?

japp jag är trött som ett svin men pallrade mig upp bara 10 minuter efter att klockan ringde. och nu sitter jag här en timme senare och har besluts ångerst över vad jag ska ha på mig. som tur är så slutar mamma jobba nu så hon kommer väl snart hem med frallor så får jag råd göra med henne, även att det brukar resultera i att det inte lir dom kläder jag tänkt mig eftersom mamma alltid klagar över att det är för kallt, men vi får slå ihop våra tankar :P hehe jag ska ju bara till skolan men sen efter blir det stan med ronija och jennie, måste absolut köpa nu foundation. min tog akut slut innan. jag ska också köpa ett par nya skor en over size t-shirt från gina och kanske även ett par jeans  men sen får man också ta med i beräkningen att det kan vara slut så allt finns ju säkert inte kvar i rätt storlek och modell. men så är det när man bor i lilla karlskrona men man får göra det bästa av situationen. men nu kommer mamma så ska av avsluta här.
hörs senare. Jonna ♥

god natt på er.

nu ska jag lägga mig i sängen, och glutta på avsinittet av köping och verkligen njuta av all den glädje dom delar med sig av sedan blir det att ligga i sängen tills jag heltenkelt somnar. skola imon piss på det, efter skolan blir det iallafall en runda på stan med jennie och ronija najsigt najsigt, det är så kul att umgås med er brudar.
men god natt på er då. jonna ♥

skola imon.

sitter här nu och tittar på singing bee, det är ganska kul men jag tycker det är lite överdrivet. men själva konceptet är kul tycker jag.
imon börjar skolan igen och fy för det. börjar klockan 8.05 imon, någon som kan lida lite med mig ?
samtidigt som man hatar skolan så är det skönt när man väl har kommit in i rytmen igen. jag gillar kontinuteten att alltid veta vad man ska göra. men allt plugg och tidiga mornar hade jag gärna skippat men nu är det som det är och det går inte att göra ngt åt, tyvärr.
ska fortsätta kvällen med att titta klart på singing bee, där efter blir det att kolla på wallander och sedan tillsist, så ska jag se köping som pappa spelar in nu. så får somna till dom härliga mäniskorna. dom ger mig alltid ett gott skratt, det är så skönt att dom kan bjuda på sig själva eftersom det nästan är förbjudet i samhället idag.
men nu börjar det. Jonna ♥


dagen idag.

dålig uppdatering igen, förlåt ännu en gång.
men tänkte ta och berätta lite om kvällen igår och dagen idag fram tills nu.

kvällen igår blev över förväntan mysig,
började kvällen med att jag gick till ammie där jag mötte henne och matilda vi åt massa godis i väntan på att dom andra skulle bli färdiga, inte bra med godis när man är hungrig men det var ett nödfall. efter lång väntan så var dom äntligen färdiga och vi traskade bort till lotus china resturang. där åt vi buffé så det stod härliga till, massa gott var det, till efterrätt blev det banan med glass. tyvärr så är det något fel på min mage som inte tål china mat, vilket gör att jag sedan inte får behålla det. lite synd men det är så gott så det är det värt.
efter chinan så traskade vi hela gänget (jag, matilda, ammie, jennie & vicke) ner till cityhallen för att handla lite godis till kvällen. alla handlade utom jag jag orkade inte eftersom jag viste att jag inte skulle må så bra pga maten.
men kvällen spenderade vi sedan hemma hos mig eftersom mamma och dom var hos en vän i rödeby och kollade på melodifestivalen, och det var massa mys att abra umgås. så förmodligen blir det att titta melodifestivelen med gänget nästa vecka med, då är det nämligen här i karlskrona, synd bara att matilda då inte kan vara med efter som hon ska se det live. fuskis på henne.
tack för den underbara kvällen igen.

imorse vaknade jag automatiskt jätte tidigt, trött som ett as var jag men ändå kunde jag inte somna om. så det blev att jag gick upp satte mig i köket och pratade lite med mamma som också var vaken tills dom andra pallrade sig upp och vi åt frukost tillsammans. jag gjorde mig iordning och sedan åkte vi ut till skopunkten och maxi, mamma köpte skor till mina systrar, jag hittade tyvärr inga. sedan var vi en snabbis på maxi och handlade lite. sedan har jag bara pluggat massa massa. och ätit middag, men nu måste jag dra ska tanka moppen.
puss på er och ha en fortsatt trevlig kväll. Jonna ♥

bilder från igår..

tog massa egopix igår. ♥


image22       image23


image24


image25        image26


våren?

ja nu drar jag snart till ammie där matilda redan är. sedan möter vi resten av tjejerna och vandrar ner till nya peking för att äta massa god china mat. sedan får vi se vad som händer. jag hoppas på fest. asså jag orkar inte vänta på våren längre, idag var jag på god väg att ta vår jackan men mamma stoppade mig, hon sa att det typ blåste storm. så det fick jag inte, så får hålla tillgodo med vinterjackan än :(
puss på er ha en bra kväll  ♥

god morgon

 ja god morgon ett sent sådant idag, men efter som jag vaknade vid halv 11 så har jag bara slappat och duschat och så nu. men ska ta tag i dagen nu, göra mig iordning och lite.
blir en slappe lördag,
- göra mig iordning.
- plugga lite.
- china med tjejerna.
- sedan kanske det blir fest,
men i annat fall så blir det melodifestivalen.

puss på lördag. jonna ♥

sova..

nej nu tar jag och hoppar i säng, faktist inte trött än. men nu känner jag mig tvungen att gå och lägga mig, musiken som sällskap.  god natt. ♥

dålig uppdatering

förlåt för den dåliga uppdateringen på sistone. men har ej haft till gång till data och har jag det så har jag antinge inte orkat eller så har jag haft neo springande runt benen på mig, ja det är just därför jag inte haft tillgång till datorn, jag har vatt barnvakt åt min älsklings pojk. asså hur mycket du än skriker, förstör eller slåss så tycker jag ändå lika mycket om dig lilla gubben.
iallafall så när jag hade honom i torsdags så på kvällen så kom ammie och höll mig sällskap och det tackar vi för. var trevligt att slippa sitta där själv sen när han somnat. men igår (fredag) så fick jag hålla tillgodo med mig själv, men det gick ganska bra det med, pluggade faktist lite på matten, kollade let´s dance och lyssnade på musik medans jag halv slumrade lite. men nu är jag hemma igen.
men vi hörs god natt. Jonna ♥

...

ångerstfyllda nätter och en sjuk jonna är inge bra.

men ammie väckte mig som hon lovat vid halv nio med ett sms och sedan vid kvart över 9 mötte jag henne trött som ett as, men det var skönt.
nu har jag duschat gjort mig iordning och ska snart möta henne för en runda på stan sen möter vi kanske vicke och jennie med. puss på det, Jonna. ♥

stan med ammie <3

image20

jag är uttråkad,
skit tråkigt är det. men snart slutar bästaste ammie att jobba så då ska jag möta henne sen tar vi en snabbis på stan hon och jag, mysigt. jag vet inte när jag var på stan senast här i karlskrona, det är nog fan länge sen. men ska cheka affärerna nu ;) puss på er.
jag skriver nog mer när jag kommer hem, Jonna ♥

vår väder

nu ska jag ta en promenix i vår vädret, med ipoden som sällskap.
tjabba på er. Jonna ♥


sammanfattning av helgen

tänkte dra ihop en storry utav vad som hänt i helgen till ett litet kort inlägg, är piss trött och ska snart lägga mig.

image16Fredag:
slutade skolan ganska tidigt närmare bestämt vid 12 tiden tog och gick in till stan istället för bussen, det var sånt otroligt fint väder, men fast än att termometern vidade 5 minus så var det nästan så varmt ett tag så jag höll på att ta av mig jackan , men behöll den på tillslut än då. så medans solen sken som bara den vandrade jag hem. vilade lite hemma. nä klockan började närma sig 5 snåret så gick jag bort till anna och neo, wilma följde med, som hon längtat efter denna helgen. japp väl där så hjälpta jag anna att packa det sista åt neo, han skulle sova hos mig. så efter en stund så hjlpte anna mig ut på gatan med alla grejerna och sedan begav vi oss åt olika håll, hon ner till stationen för att jobba och jag wilma och neo hem till mig. vi mös hela kvällen och bara tog det  lungt wilma och neo badade en stund, detta aälskar neo nu mera och ska gärna bada typ 3 gånger per dag. vi tittade på lets dans och åt lite gotte sedan nattade jag neo och somnade då även jag med.


image17


Lördag:
Steg upp tidigt, ungen vaknade ju redan vid halv 8. så fram tills klockan var ca 10 så låg vi i min säng och kollade på bolibompa och mös. sedan blev det frukost och där efter gjorde vi oss iordning och efter en stund begav vi oss till parken jag wilma och neo. jätte mysigt var det även att det var kallt men solen lös så mysigt. var ute i ca en och en halv timme. sedan traskade vi ner i hamnaen och hem det hållet för att lämna av wilma och sedan gick jag och neo hem till honom där vi sedan delade en kebab talrik  jag och han. blev även lite godis mys i soffan till bolibomba tillsammans innan jag nattade honom för att kunna kolla på melodifestivalen i lung och ro. vid ett tiden kom anna hem efter att ha jobbat, jag traskade hem åt och somnade bums.

Söndag:
vaknade jätte tidigt idag med, redan  halv 8 slog jag upp ögonen men det blevtill att ligga kvar i sängen en stund till, jag gjorde mig iordning och vid 11 gick jag bort till anna och neo, han hade varit vaken hela natte så anna var jätte image19trött, så medans jag och neo kollade på bolibompa och åt godis så sov anna lite. efter en stund traskade anna ner till stationen för ännu ett jobb pass och jag och neo hem till mig för att äta lite middag men innan dess att vi gick in så stannade vi ute en stund, wilma kom ut också och lekte. dom gungade grävde i sandlådan och sparkade boll, själv var jag full med sand. vi gick in åt lite och sedan lekte vi lite med bilarna på wilmas rum, vi gick hem till anna, kollade lite på tv sedan nattade jag honom och kollade på singing bee och köping. gud vad go dom är det i köping asså. Sedan vid 20 i 11 kom anna hem och jag traskade hem till mig där jag nu sitter ny duschad och fräsh.

japp såhär har min helg sett ut, tillsynes ganska tråkigt kanske men det har faktist varit jätte kul och till råga på allt man får ju betalt med, så utvärderingen visar tummen upp, men nu är jag allt lite fest sugen så om det är någon som har någon fest på g i veckan så är jag på. imon blir det slappe dag fem åt slutet av dagen ska jag träffa amme, ska bli mysigt, var länge sedan vi gjorde något själva nu. blir väl en runda på stan och en fika eller nått sådant.

nu ska jag ta och kila till sängen som väntar på mig. jonna ♥

fredagskväll

japp det är fredag kväll, och jag är egentligen jävligt fest sugen. men så var det ju så här att jag lovat att vara barnvakt hela helgen, så neo bus ligger just nu på mitt rum och sover. han stnnar här tills imon eftermiddag då vi traskar hem till honom för mamma ska ha fest så då kan vi ju inte vara här hemma. sedan kommer neos lilla mamma hem där någongång på natten efter att hon slutat jobba och då tar jag och traskar hem till mig. sover lite, på söndagen hämtar jag honom vid 3 tiden och har honom sedan tills klockan är ca 12 på natten så ungefär såhär ser min helg ut, men det lönar ju sig i slutändan för jag fick ju "lönen" idag japp 1800 kr rikare.

så jag får nog helt enkelt stå ut med att det inte blir någon fest varken idag eller imon. men det är ju ett helt lov framför mig, hoppas att det blir massa fest kvällar nu på lovet. iallafall så måste jag gå på stan under veckan, tänkte inte göra av med alla pengar men jag behöver köpa en del nya kläder.

men puss och hej på er. Jonna

alla hjärtans dag idag.

det är ju alla hjärtansdag idag, så jävla onödigt enligt mig. min dag har även gått helt åt helvete, men jag får väl skyll mig själv det är ju ingen mer än jag själv som kan göra ngt.

ja man får väl ändå passa på att säga grattis till alla par idag, som förhoppningsvis har haft det roligare än jag idag. men man ska inte deppa ihop för detta, när jag kom hem efter skolan idag så gjorde jag mig iordning för efter en stund mötte jag ammie och vi promenerade ut till friskis för att träna sedan gick vi hem igen, så jag har faktist varit ganska duktig idag, men det blev pizza med familjen sen när jag kom hem så där var det träningspasset åt helvete det med. nej nu är jag jävligt negativ.

imon är det ju faktist fredag, ny dag nya möjligheter får man tänka. dagen kommer förmodligen att bestå av skola med bara två lektioner, sedan hem plugga sova lite, sedan ska jag ha neo hela kvällen och kanske natten sånnafall sover han nog här. mysigt.

ni får ha det så bra allihopa. Jonna ♥

onsdag

gud vad veckan rullar på i snabbt tempo jag hinner inte med, tur att det är lov snart iallafall. idag var det redan onsdag, vilket betydde att det stora religionsprovet stod på schemat, och först på dagen med. så imorse vid 8  började vi och höll på och skrev fram tills 9.45 så jag hade riktigt ont i ryggen och handen sen. men det kändes bra så jag hoppas på resultat därefter. hemkunskap väntade också iodag där vi skulle göra fisk och potatis, men eftersom jag är allergisk mot fisk så fick jag göra spec. men det blev nog fan så mkt godare. det blev tillslut efter en diskussion med läraren om vad jag tål och inte tål, kyklingfilé med grönpeppar sås och pressad potatis, det blev faktist jätte gott.
håltimme hade vi med idag så 2 timmar spenderade vi på toget med kortspel struntprat och skrattanfall. svenaska därefter kållar på en fil som heter möss och människor som vi ska ha som diskutionsunderlag och eftersom vi idag han se färdigt filma så fick vi i slutet diskutera den. hamnade givetvis med min största fasa ronja, men ammie och jag piggade ju upp det hela med våra skratt. haha sen var dagen slut och i vårvädret vandrade vi ner till bussen hemma har jag tränat och pluggat och slappat.

Resten av veckan:

Torsdag:
-skolan
-plugg
-plugg
-plugg
-träning
-tv kväll

Fredag:
-skolan
-slappa
-sova
-hämta neo
-tv med neo ?

Lördag:
-stan kanske ?
-neo
-kalas, neo följer med

Söndag:
-
neo
-neo
-sova

och efter denna helgen är jag ca 1800 kr rikare :)

neo <3

image15

Ja igår så hade jag neo, glädjen i mitt liv just nu. Han är allt för go ungen, men han var lite sjuker vilket gjorde att jag som planerat att ut och gå fick stå över detta, men vi tog oss iallafall en tripp hem till mig för att äta. Han var ganska pigg ändå iallafall så medans han satt vid datan med wilma så tog jag ett pass på träningscyklen istället. Men så småning om gick vi hem till busungen igen för han skulle lägga sig tidigt. Och när jag laggt honom och gått och lagt mig i sängen i andra änden av rummet och han har sovit i ca 3 timmar, så kommer han och puttar på mig rättsom det är. fatta vad rädd jag blev, skitungen har ju lärt sig hoppa ur sängen själv så vid 12 tiden gjorde vi ett nytt försök till att sova men det gick inte han hoppade ut ur sängen igen, så tillslut så somnade vi brevid varandra på soffan tills hans mamma kom hem, men det var mysigt ändå. Hoppas bara han blir frisk tills helgen då jag ska ha honom. Jonna ♥

ångerst ångerst ångerst

image14

 ja det är hemskt så mycket det äe utav den varan nu för tiden, känner mig ner tryckt och fast bunden. jag hinner inte göra någonting nu för tiden med all stress och press som ständigt står över en. inatt när jag låg där i min säng så bara välvde allting över mig, det har varit bra så länge nu, kanske alldeles för länge för att jag inte skulle kunna räkna ut att det snart kommer igen. men man hinner lixsom glömma bort allt sådant ont. får se hur det gå att somna nu inatt förmodligen inte alls, blev inte många timmars sömn från natten som gått heller. var hemma vid 1 i natt och skulle försöka somna men det gick inte, vilket resulterade i att jag somnade vid 4 tiden och sedan upp vid 6 igen. det märktes imorse. 

ängla ♥

sovmorgon

image12ja nu har jag snart avklarat hela min sovmorgon, så jag måste snart bege nig tyill bussen. Kanske inte skriver mer idag för jag ska passa neo, så har inte tillgång till datorn, men nås på mobilen. puss på er Jonna, ♥
       image13

Söndag och måndag.

Tänkte slå två flugor i en smäll. Och ta och berätta om både söndagen och måndagen, eftersom jag inte hann skriva  något igår jag hade plugg och slapp dag. Men det blev nog mer av det sista ändå. Men iallfall jag vaknade image11vid 10 tiden och gick upp och åt en mysig frukost med familjen. Sedan tog jag och slappade lite men vid 2 tiden skulle dom åka till leklandet. Så jag blev ensam hemma och tänkte att jag var tvungen att ta tag i detta. Så jag satte mig ner och började med att sy klart några detaljer på min klänning som jag gör i slöjden. Det tog ett bra tag men jag tycker det är kul så dom två timmarna jag ägnade åt detta gick rätt snabbt. Sedan taog jag en paus och slappade igen fy på mig, Men rätt som det var fick jag ett ryck och började städa, och när jag gjorde det så bara slog det mig att jag helt plötsigt började ändra om, så familjen blev lite chockade när dom kom hem. Men dom tyckte det var en bättre lösning. Sedan tog jag tag i mig och gjorde det jag skulle göra från början. Jag började plugga inför religionsprovet på onsdag. Så nu hoppas jag det går riktigt bra. Blev även en promeix på kvällen, i över en timme var jag ute och gick helt själv men det var skönt :)

Japp till dagen idag nu då, Måndag. Vi började dagen tidigt alltså redan vid 8 tiden, jag var jätte trött imorse. Ställde klockan på 05.50 men steg inte upp förräns 06.40  så jag fick skynda mig jätte mycket. Men det var det värt. Väl i skolan så hade vi engelska matte och slöjd. Det gick ganska snabbt, sedan fick jag huvudvärk så allt blev tråkigt. Vi hade so och gick igenom det sista tills provet och sedan teknik och franska. Sedan var dagen äntligen över. Jag var jätte hungrig och skyndade mig hem, meten var redan färdig men dom andra hade redan ätit så det blev att jag åt framför datan. Sedan har det bara varit plugg och tv, och snart ska jag ut och gå med muttorna ammie och vicke.
Vi hörs, Jonna. ♥


High school musical

Ja igår kväll var jag hos matilda med ammie och vicke
vi kollade high school musical 2 igen.
Gud vad jag älskar den, och jag fastnade för denna låten.
Det passar mig så perfekt just nu, så den har jag lyssnat på hela dagen.


Gotta go my own way




Gabriella
I gotta say what's in my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged
It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..
I've go to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own away
Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own away

Troy
What about us?
What about everything we've been through?

Gabriella
What about trust?

Troy
you know I never wanted to hurt you

Gabriella
and what about me?

Troy
What am I supposed to do?

Gabriella
I gotta leave but I'll miss you

Troy
I'll miss you

Gabriella
so
I've got to move on and be who I am

Troy
Why do you have to go?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy:
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now

Troy
I want you to stay

Gabriella
I wanna go my own way
I've got to move on and be who I am

Troy
What about us?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now
I gotta go my own away
I gotta go my own away
I gotta go my own away

melodifestivalen

ja då har melodifestivalen gått av stapeln ännu en gång, jag tycker bara det blir sämre och sämre. Men det är bara så att man kollar en då, även att man inte ycker det är bar så finns där någon slags spänning i det.
Första deltävlingen var i Göteborg som ni kanske vet, jag tyckte ingen av artisterna var någon jättehöjdare, men om man ska välja så skulle jag väl sagt Velvet och Amy Diamond. Det är bara så att man kommer följa detta nu Lördagarna framöver, för snacket kommer gå från mun till mun på folket. ¨Så det gäller att man hänger med så man kan följa med i snacket.
Men nu är det iallfall grabbe i graven brevid, den är rätt bra faktist. I alla fall kul :)
Jonna ♥

Lördag.

image8Förlåt att jag inte skrev mer igår sen fast att jag lovade, men jag var så trött sedan piraten så jag orkade inte. Jag tycker det sitter i än, har fortfarande ont i huvudet och är trött. Men men, iallafall fick jag pallra mig upp vid 10 toden imorse och så, men innan dess så låg jag i sängen och pluggade lite. Prov på onsdag ju så hela dagen imorgon kommer jag spendera åt att plugga religion, jag ska även hinna med att sy lite på min balklänning som jag gör i slöjden. Vår syslöjdslärare typ älskar mig så jag fick ta hem och göra lite hemma om jag ville så ska fixa till det siste, ska försöka komma ihåg att ta en bild, så kan ni ju få se den. Iallafall tillbaka till det som jag började på. Vid 12 tiden efter att vi ätit frukost drog vi oss ut på stan. Mamma skulle leta fest kläder tills nästa helv vilket hon hittade med min hjälp, det blev till och med två om byten. Vi hittade även ett par jätte söta puma skor till smulan som hon älskar hon har gått runt med dom innomhus hela dagen. Och till mig blev det en shorta och ett skärp. Sedan drog vi hem och åt middag. Efter en stund kom mamma och jag på att vi kunde gå och sola så det gjorde vi, sedan gick vi även en runda för att kunna äta lite gotte med gott samvete nu ikväll. Så här har min dag sett ut, hur har ni haft det ? Bra hoppas jag :)
Puss på er, Jonna ♥

pirren igår

Ja igår var det ju som sagt pirren, och gud vad kul vi hade det. Förfest hos Matilda sedan in till stan, men som alltid är ju förfesten bäst. Fan vad kul vi hade tjejerna och jag. Rätt dragen var man när vi väl kommit in till stan, väl inne på piraten så träffade vi massa folk, trevligt trevligt. Men fan vad jobbigt det var att pallra sig upp imorse och var i skolan vid kvart i 9 men jag klarade det. Blev jogging och inget smink idag sedan så hade vi matte och eftersom man var lite bakis så var jag typ hjärndöd. Sedan bara gympa med men jag fick en armbåge i magen så jag typ bara segnade ihop och kunde inte andas och ingen astma medecin hade jag med mig helle så jag behöve inte vara med på gympan. Så nu sitte jag här. käkar lite godis mamma har precis vatt och handlat.
Tänkte ta och cheka 2900 happiness på 3an ikväll eftersom matilda verkade helt besatt utav detta igår kväll så tänkte även jag ta och kika lite och se om det är något som intresserar.

Men skriver mer sen, kommer även lite bilder så småning om.
Jonna ♥

dagen..

image7


Ja, då har yttligare en dag passerat.

Började skolan vid 8 tiden med so med Tobbe, han är rätt  rolig han asså. Vi började gå igenom vår nästa projekt som vi ska börja med efter soprtlovet, U.länder. Det ska faktist bli väldigt intressant, enligt min mening. Man fick jobba två och två eller ensam, och eftersom jag satsar på att höja mina so betyg tror jag på det senare, för då kan man inte skylla på någon annan om det inte blir bra och ås kan man ju jobba på i sin egentakt. Sen kunde man ju även välja mellan power point presentation och en vetenskaplig uppsatts, och där har jag funderingar på power pointen, känns som där jag kan lyckas bäst men som sagt vi ska ju inte börja förräns efter sportlovet. Nu innan blir det till att koncentrera sig till max på religionsprovet som väntar om en vecka. Haha fan vad mycket skola det blev nu, men det är ganska förklarligt med all den stress och press som är på en nu och bra betyg och att komma in på gymnasiet.

Men iallafall så hade vi efter so'n hemkunskap vilket alltid är lika mysigt och kul, nästan iallafall. Men idag var det toppen, började med förhör på läxan, muntligt så det var ju lätt. Sedan så skulle vi göra en efterrätt, typ flan som vi sedan skulle ha till glass, jag jobbade iallafall med ida idag det var najs jag brukar alltid jobba med Vera annars men det var kul med lite byte idag :), men om ida och jag lyckades så bra vet jag inte, eller jo det var faktist ungnensfel det sa läraren också. För vi hade som inne 6 minuter och dom skulle vara inne 10 och dom var svarta ute i kanterna efter 6. Men förutom kanterna så blev dom till lite glass jättegoda tillslut.

Sedan slutade vi för dagen, men eftersom det var pannkakor idag till lunchen så åt vi faktist i matsalen, toppen. Typ första gången denna terminen. Men gott var det iallafall. Efter detta så begav jag mig hemåt, och eftersom vi slutade så tidigt idag och jag viste med mig att jag inte skulle orka ut och promenixa mer idag så valde jag att gå dom 4 kilometrarna hem istället för att ta bussen. Det var rätt sköntfaktist. 

Väl hemma så satte jag mig vid datan och tog det lungt pluggade med en del. Tills klockan vad 4 för då hade äntligen Matilda slutat skolan, så vid halv 5 så mötte jag henne vid bussen. Hon hade sin vanliga rulle idag så vi gick i alla möjliga affärer eftersom hon desperat letade efter något att ha på sig tills imon. För imon gäller det ;) piraten nästa och fy fan vad kul det ska bli, allt är perfekt planerat. Matilda hittade iallafall jätte fina kläder tillslut efter att vi varit i vart enda affär minst 3 gånger dom trodde nog vi var galna. Så imon kväll kan ni ju återfinna mig på dansgolvet på Pirren. Förfesten går av stapeln hemme hos Matilda där tjejerna ska samlas och göra sig iordning och jag ska fixa frissorna på damerna ;) ska bli trevligt detta.

Men nu ska jag ta och göra mig iordning för att ladda inför morgondagen, som börjar stentufft med en nationell uppsatts skrivning i svenska på 3 timmar. Men puss och hej på er. Jonna Ernberg ♥

skolan suck.

image6


(bild sen i söndags, utan smink.)

Jag vet att det var länge sedan jag skrev nu, men det är så. Vi har skit mycket i skolan nu. Hade nationella prov igår, läsförståelsen i svenska, det var iallafall jättelätt enligt min mening. Jag svarade på allt och det kändes jätte bra. Så nästa nu gäller imon, då vi ska tillbringa 3 timmar i sträck till att skriva en svenska uppsatts. Men vi får hoppas på det bästa där med. Annars nu så är det inte bara nationelle prov utan också mycket andra och förhör på massa olika grejer. Har pluggat för fullt till religionsprovet nästa veckan nu, eftersom jag sattsar på att försöka höja mina so betyg. Men vi får se. 
Idag blir det skolan som börjar kl 8, Med 2 lektioner. Först 2 timmar so och sedan en och en halv timme hemkunskap, sedan skulle vi egentligen haft svenska i 2 timmar, men bästaste svenska läraren vi har sa att det blev så mycket svenska denna veckan ändå med nationella att vi skippar den lektionen. Så massa tack till henne. 
Tänkte att jag när jag slutar skolan vid 11.50 att jag tar bussen hem ut coh går en stund och kör på ett plugg reiz en stund, men när Matilda slutar skolan vid halv 3 så ska jag ta en vända på stan med den bruden med. Mysigt det var länge sedan vi gjorde något hon och jag. 
Men imon satsar iallafall jag på piraten med brudarna, det ska bli riktigt najs faktist. 

Men jag hör nog av mig senare, för annars hinne jag inte nu ;) Jonna  ♥

God morgon på er.

Ja god morgon på er alla. Vaknade ganska tidigt idag så sitter här och fördriver tiden lite och vaknar till lite. Det är sån mys morgon, men det är ju faktist helg. 

Till gårdagen nu, jag steg upp tidigt igår med för att hinna följa med mamma och resten av familjen ut på stan. Så vid 12 tiden så var familjen Ernberg klara för en runda på stan. Jag hittade ingenting, men det blev iallafall, plattningsmedel till håret och nya strumpor ;). Men däremot så fick jag hjälpa mamma för hon har vatt ute i natt så hon skulle hitta ngt och ha på sig. Men vi hittade ingenting. 
Sedan som jag skrev igår så gick jag en runda med med älsklings Jennie, gud vad du är bra gumman. Och det är alltid lika intressant att lyssna på vad du har att berätta. Så en timmes promenad blev det i det blåsiga men fina vädret. Det kändes nästan lite som vår om det inte hade blåst.
Men iallafall så lämnade jag henne vid bussen och gick hem och gjorde mig iordning för att sedan vandra bort med familjen till "farmor" för släktkalas typ. Hon hade iallafall fyllt år och nästan hela släckten var där. Så vi år förrätt middag och sen var det efterrätt med men jag gick hem innan dess. Det var tråkigt så jag gick hem och kollade på Harry Potter duschade och hade mysigt hemma med tända ljus. Sen framåt kvällen så satte jag mig vid datan och laddade hem massa musik och la över till ipoden, kom gärna med mer förslag. Därefter gick jag och la mig och spenderade några timmar åt att lysnna på musiken jag laddat ner. Sedan somnade jag ovaggat.

Dagen idag, kommer nog betå av promenad och plugg. Jag måste börja plugga inför provet i so'n eftersom jag kom på igår att det inte är så lång tid kvar, och det är ganska mycket vi ska ha prov på. Så det kommer jag spendera dagen till. Blir väl också en promenad om det är någon som vill följa med annas går jag själv, det är ganska mysigt det med om man har ipoden med sig.

Skriver nog mer sen.  Jonna ♥

jennie <3

japp nu blir det en promenix med jennie och se vad hon har att berätta sedan blire släktkalas men det är tråkigt så ska bara dit och säga grattis sedan drar jag hem.
Jonna. ♥

image5

pizza & promenix

Magnus beställde precis pizzan, men det skulle ta ca trekvart innan dom kunde komma hit. Men det ska bli gott man får faktist unna sig lite tjockis mat ibland. Så kebabpizza blev det, var riktigt länge sedan jag åt det nu. 
Sedan senare ikväll så blir det en promenix med Ammie, det är typ storm ute så vi får väl se om vi överlever och kommer hela hem igen. Men vi skulle försöka att inte gåvid vattnet där det blåser som mest, det är svårt i vår när man bor på en ö. Men skönt att gå en runda. image4
Ännu senare ikväll så står ju även Let´s Dance på programmet. Det får jag inte missa, det är nästan veckans höjdpunkt på tv nu mera. Men allra bäst är Gynningsprogram men det är inte förrän på tisdag men då kan du lita på att jag sitter klistrad i soffan. Nu har vi ju även köpt ny tv med, en plasma tv så att man inte missar ngt.

Detta var lite mer fakta om vad kvällen erbjuder för min del,
hoppas ni också hittar på något mysigt och kul ?

Tjolahopp.  Jonna ♥


fredag

Fredag idag skönt som vanligt, och ännu skönare blev det idag eftersom gympan var inställd,
och vi då kunde gå hem redan vid halv 11. Så nu har jag suttit här sedan dess. Hjälpt mamma i tvättstugan lite och bäddat rent sängen. Man måste ju vara lite snäll. Ikväll blir det inget speciellt, ska bara vara hemma och slappa eftersom jag inte kunnat sova så mycket inatt pga att jag mått illa så är jag ganska trött. Men det är skönt att bara vara hemma ibland med. Efter resan till Göteborg så var det ju ett tag sedan man bara umgicks med familjen.

Kanske skriver mer sen vi hörs, för nu kom Wilma hem. ♥


RSS 2.0